بادمجان

بادنجان - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد بادنجان یا بادمجان، این واژه معرّب «پاتنگان» و «پاتمگان» فارسی است و در پارسی با نام کهپَرَک نیز خوانده می‌شود.
بادمجان | فواید و خواص بادمجان بادمجان و خواص بادمجان و گیاه بادمجان و خواص دارویی بادمجان و دانه بادمجان و مضرات بادمجان را در نمناک ببینید.
خواص بادمجان - beytoote خواص و مضرات بادمجان , نحوه استفاده : به صورت پخته یا سرخ شده مورد استفاده قرار میگیرد.خواص : بادمجان
غذا با بادمجان - آکا در این قسمت با انواع و اقسام غذا که با استفاده از بادمجان آماده می شود آشنا می شویم و غذا با بادمجان و گوشت چرخ کرده و غذا با بادمجان و پنیر پیتزا و غذا با بادمجان دلمه ای و غذا با بادمجان سرخ
طرز تهیه کشک و بادمجان - beytoote ابتدا بادمجون ها رو پوست می گیریم .ورقه ورقه می کنیم که نه زیاد نازک باشه ونه ضخیم بعد حدود یک ساعتی
خورش بادمجان | طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی خورش بادمجان با گوشت چرخ کرده و خورش بادمجان با گوشت قلقلی و خورش بادمجان بدون گوشت و خورش بادمجان با غوره و خورش بادمجان خوشمزه را در آکاایران ببینید
کشک بادمجان - طرز تهیه کشک بادمجان سنتی خوشمزه با عکس کشک بادمجان سنتی یک غذای عالی ساده و خوشمزه است. مواد اصلی غذا بادمجان و کشک هستند. طرز تهیه کامل کشک بادمجان را با تصاویر ببینید.
کشک بادمجان و طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی فوری خوشمزه برای کشک بادمجان طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه کشک و بادمجان مجلسی کشک بادمجان کبابی کشک بادمجان مجلسی کشک بادمجان خاله خانم کشک بادمجان در فر کشک بادمجان خوشمزه
آموزش تصویری: راز و رمز کشک بادمجان تو این مطلب طرز تهیۀ یکی از غذاهای کشک‌دار پرطرفدار و خوش‌طعم رو براتون انتخاب کردیم: «کشکِ بادمجان» که ظاهرا اوایل بیشتر توی کرمان و کاشان طبخ می‌شده اما امروز دیگه روی سفرۀ همه ایرانی‌ها
خورش قیمه بادمجان | طرز تهیه خورش قیمه بادمجان خوشمزه طرز تهیه خورش قیمه بادمجان خوشمزه : پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید و



بادمجان

بادمجان

بادمجان


بادمجان


بادمجان


بادمجان


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.